SINGULARch / FALA ATELIER

Prezentácia portugalského architektonického ateliéru FALA.

dátum: 15.október 2014 / streda / 19:00 
miesto: Connect Ateliér, Cvernovka - Páričková 18, Bratislava (4. poschodie, vstup cez točité schodisko z rohu Páričkovej a Svätoplukovej ulice)
vstup: vstup voľný !

Fala je architektonické štúdio založené v Porte Filipeom Magalhães a Anou Luisa Soares. Po skúsenostiach zo zahrničných stáží a práce v prestížnych štúdiách sa zrodila Fala. Fala experimentuje, overuje a vo svejej tvorbe skúša nové princípy.
Filipe Magalhaes (Porto 1987) študoval architektúru na Fakulte architektúry v Porte a v slovinskej Ľubľane. Napísal prácu "between the abstrack and figuratve" (medzi abstraktným a figuratívnym) . Pracoval s Harrym Gugger v Bazileji, v Sanaa a SOU Fujimoto v Tokiu. 
Ana Luisa Soares (Porto 1988) študovala architektúru na Fakulte architektúry v Porte a na Tokijskej univerzite. Napísala prácu "the matter of ideas" (podstata nápadu). pracoval s Harrym Gugger v Bazileji a u Toyo Ito v Tokiu.

Projekt Singularch z produkcie Čerstvého Ovocia n.o. už po štvrtýkrát prináša do Bratislavy mladé osobnosti z oblasti architektúry.

Prednáška bude v angličtine a vstup je voľný.
http://www.falaatelier.com/

Organizuje Čerstvé Ovocie, n.o. 
v spolupráci s Archtung 
Projekt vznikol za podpory Ministerstva kultúry SR.

NovinkyMárk Mátis